6 Haziran 2015 Cumartesi

Otomobilde Haziran Kampanyaları

Otomobilde Haziran Kampanyaları, Otomobilde Yaz Kampanyaları,
Otomobil Kampanyaları 2015...



- Nissan'dan Haziran kampanyaları!

Mayıs ayında pazar payını yüzde 2,95’ e taşıyan Japon otomobil devi Nissan, yaz aylarına özel cazip fırsatlar sunuyor.

Nissan, Mayıs 2015 değerlendirmesinde yüzde11 küçülen otomotiv pazarında, payını bir önceki aya göre yüzde 2,5’ ten yüzde 2,95'e taşıdı. Nissan binek otomobil pazarındaki pazar payını ise yüzde 3,3' ten yüzde 3,8'e yükseltti. Japon markaları arasında en fazla satan ikinci marka olan Nissan, Mayıs ayı satışları ile toplam pazarda 12’nci sıraya yükseldi.

Haziran ayında da cazip kampanyalarına devam eden Nissan Otomotiv, SUV segmentinin lideri Qashqai’nin tüm versiyonlarında yüzde 0,89 faiz imkanıyla, 20 ay vadeli 40 bin TL kredi fırsatı sunuyor.
Şehrin vazgeçilmezi Micra ise 12 bin TL krediye 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatıyla tüm Nissan yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

2015 model yılı Nissan Qashqai modelleri 68 bin 990 TL, X-Trail modelleri 101 bin 990 TL, Juke modelleri 52 bin 990 TL, Micra modelleri ise 40 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

- Hyundai'den sıfır faiz fırsatı!

Türkiye pazarına girişinin 25’inci yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Hyundai, tüketicilere sunduğu sürprizlerine devam ediyor. Yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz fırsatıyla dikkat çeken Hyundai, üstün avantajları sayesinde yeni otomobil alacaklara önemli imkanlar sunuyor.

Haziran ayı boyunca sürecek olan avantajlarda i10 için 15 bin TL’ye 15 ay, Accent Blue, i30 ve Elantra için 20 bin TL’ye 20 ay ve ix35 için de 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz fırsatıyla kredi kullanma imkanı bulunuyor. Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen müşteriler, i30, Accent Blue ve Elantra için de sadece yüzde 0,71 faiz oranıyla 30 ay süreli 40.000 TL’lik kredi kullanma şansına da sahip olabilecekler.

- Citroen'den yaza hazırlık fırsatları

Türkiye’de 50’yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren Citroen yaza özel avantajlı bakım kampanyası sunuyor.

Citroën kullanıcıları 8 Haziran – 11 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında orijinal bakım parçası, işçilik ve TOTAL Motor Yağları’nda %20 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Avantajlı Bakım Kampanyası’na ek olarak 500 TL+KDV ve üzeri bakım-mekanik harcamalarına ya da 4 Yokohama lastik alımına 90 TL değerinde Power Bank mobil şarj cihazı hediye edilecek.

- Otokar Tempo'da Haziran ayında ÖTV yok!

Otokar’dan Tempo aracına özel kampanya. Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, 1-30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya kapsamında Otokar Tempo satın almak isteyenlerin ÖTV’sini ödüyor.

Personel ve servis taşımacılığı yapanlara destek amacıyla düzenlenen kampanya ile hafif ve aerodinamik gövdesinin yanı sıra optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan Tempo’ya sahip olmak kolaylaşıyor. Tasarımında şıklık ve konforun biraraya geldiği Otokar Tempo’da, havalı debriyaj standart olarak sunuluyor.

Tempo estetik gövde yapısı, düşük maliyetleri ile ideal bir servis otobüsü…
Estetik ön ve arka yüz, geniş görüş açılı dış aynalar, şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken Tempo, 117,7 kW’lık ve 450 Nm’lik yüksek torklu motoru ile rampaları da zorlanmadan tırmanıyor. Hafif ve aerodinamik gövdesi, optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan Tempo, kullanıcıların daha hesaplı araç talebine hitap ediyor.
Tempo’da yol tutuşu ve güvenlik maksimumda...

Dar alanlarda üstün manevra yeteneğine sahip Tempo, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ile de güvenlik sağlıyor. Tempo’da Tam Havalı Fren Sistemi, Ön ve Arka Disk Frenler, Motor Freni, İmdat Freni, Viraj Denge Kolları ve ABS ile güvenlik seviyesi en üst sınırlara taşınıyor.

Tempo iç tasarımı ile de farklılaşıyor. Yüksek tavanlı ve geniş iç tasarımlı TEMPO, ferah bir yolculuk sunuyor. Tempo’da yolculuklar havalı sürücü koltuğu ve ayarlanabilir direksiyonu ile sürücüler için de çok rahat ve konforlu bir hale geliyor. Tempo’nun geniş diz mesafesi ve modern tasarımlı yolcu koltukları da konforu artırıyor.

- Haziran'da Alfa Romeo Giulietta'da açılır tavan hediye!

Haziran ayında otomobil alımını Alfa Romeo Giulietta’dan yana kullanacak olan otomobil severlere, stoklarla sınırlı olmak üzere, sunroof opsiyonu hediye olarak veriliyor. Bununla birlikte 3 eşit taksitli ve 3 yıllık vadeli özel bir kredi uygulaması geliştiren Alfa Romeo, yıllık 25 bin 500 bin TL’lik taksitlerle Alfa Romeo Giulietta sahibi olma imkânı sağlıyor.

Tofaş çatısı altında temsil edilmekte olan Alfa Romeo, Haziran ayında otomobil alımını Alfa Romeo Giulietta olarak tercih eden müşterilerine sunroof (açılır tavan) opsiyonunu hediye ediyor. Sunroof opsiyonu olmayan araçlarda da nakit alımlarda 5 bin 75 TL’ye varan indirim ile farklı bir satın alma kolaylığı sunan Alfa Romeo, kredili alımlar konusunda da otomobil severlere özel kolaylıklar sunmasıyla dikkat çekiyor. 3 eşit taksitli ve 3 yıllık vadeli özel bir kredi uygulaması geliştiren Alfa Romeo, yıllık 25 bin 500 bin TL’lik taksitlerle Alfa Romeo Giulietta sahibi olma imkânı sağlıyor.

Alfa Romeo Giulietta’da 1.4 litrelik 120 ve 170 HP’lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP’lik turbo dizel motor seçeneğine yer veriliyor. Alfa Romeo Giulietta’nın en güçlü motor seçeneğini ise 1.8 litre 235 HP’lik benzinli motor versiyonu oluşturuyor. 170 HP’lik 1.4 litrelik Multiair motor seçeneğinde sunulan çift kavramalı modern TCT otomatik şanzıman ise isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. Alfa Romeo’nun 6 ileri vitesli yeni otomatik şanzımanı, geleneksel otomatik şanzımanlara göre daha yüksek bir sürüş konforu ve sportiflik sunarken, daha yüksek vites değiştirme hızı ve vites değiştirme sırasında sıfıra yakın güç kaybı özelliğiyle başarısını kanıtlıyor.

- Renault Haziran Kampanyaları

HEM SIFIR FAİZLE AL HEM DE 2016’DA ÖDE
Renault, Haziran ayında kampanya dahilindeki binek otomobil satın alan müşterilerine, sıfır faizli kredi ve ilk taksiti 2016 yılında ödeme imkanını bir arada sunuyor. Kampanya kapsamında %0 faiz ile kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ve vade seçeneği 15.000 TL ve 15 aydır. Bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48.000 TL ve 48 ay olmak üzere, %1,03 faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Kampanya kapsamında kullanılan kredilerin ilk taksit ödemesi, 2016 yılının Ocak ayında yapılacaktır.

İlgili kampanya, Fluence ve Kadjar modelleri hariç, Renault binek otomobillerin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Başka bir kampanya ile birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 30.06.2015 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Detaylı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz...

1 yorum:

otomobil kampanyaları dedi ki...

güzel bi list olmuş teşekkürler, eylül ayı için de yazabilirseniz süper olur.

Yorum Gönder

Translate