12 Ağustos 2019 Pazartesi

Otomobilde Ağustos Kampanyaları 2019

Otomobilde Ağustos Kampanyaları 2019, Otomobilde Yaz
Kampanyaları 2019, Otomobilde Ağustos Kampanyaları 2019




-Fiat Professional’dan KDV kadar indirim desteği!
Fiat Professional, Ağustos kampanyasıyla ses getiriyor. ÖTV teşviklerinin sona ermesinin ardından, 2019 model yılına ait Fiat Ducato, Pratico, Doblo Cargo ve Fiorino Cargo modelleri için KDV kadar indirim desteği sağlanıyor. Ayrıca Tofaş’ta üretilerek dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilen Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’nun Combi versiyonlarında, geçtiğimiz ay devreye alınan “ÖTV Bizden” Kampanyası devam ederken; Fiorino’lar 69.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hayatı ve ticareti kolaylaştıran ürün gamını, cazip alım seçenekleriyle buluşturan Fiat Professional, Ağustos ayında oldukça avantajlı kampanyalarla ticaretin ustalarının yanında olmayı sürdürüyor. ÖTV teşviklerinin sona ermesinin ardından, Fiat Professional, 2019 model yılına ait Fiat Ducato, Pratico, Doblo Cargo ve Fiorino Cargo modelleri için KDV kadar indirim desteği sağlıyor. Ayrıca, Tofaş’ta üretilerek dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilen Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’nun Combi versiyonlarında geçtiğimiz ay devreye alınan “ÖTV Bizden” kampanyası devam ederken, Fiorino’lar 69.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

-Vespa’dan yaz kampanyası
İkonik markalarından Vespa, yaz aylarına özel fiyat avantajları sunmayı sürdürüyor.

Türkiye’de Doğan Holding tarafından temsil edilen; efsane İtalyan markası Vespa, motosiklet tutkunlarına sunduğu avantajlara yenilerini ekliyor. 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak avantajlı fırsatlar kapsamında, tüm 150cc ve altı Vespa’lar anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 9 aya kadar taksit imkanı ve yüzde sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Kendine özgü ikonik tasarımı ve özel renkleriyle herkesin beğenisini toplayan Vespa’nın, motosiklet tutkunlarına Ağustos ayında sunduğu fırsatlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Vespa’nın 300cc ve üzeri olan tüm modellerinde ise, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 40 bin TL’ye kadar 9 aytaksit imkanı ve yüzde sıfır faiz fırsatı Vespa severleri bekliyor.

-Enterprise ve Toyota’dan ortak çekiliş kampanyası
Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye iştiraki Enterprise Türkiye, gerçekleştirdiği kampanyalar ile kullanıcılarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor.

Dünyada 95 ülkede yer alan 10.000 ofisi ve 2 milyon aracı ile dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olan Enterprise, Türkiye’de aldığı aksiyonlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda filosunu daha da çevreci hale getirmek için Toyota’nın Türkiye’de üretilen C-HR Hybrid ve yeni nesil Corolla Hybrid modellerini filosuna katan Enterprise Türkiye, Toyota Türkiye ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Düzenlenen kampanya çerçevesinde 8 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında Enterprise Türkiye’nin kurumsal ofislerinden Corolla Hybrid kiralayan ve çekilişe katılan kullanıcılar arasından 50 kişiye 10 Ekim’de yapılacak çekiliş ile iki günlük ücretsiz olarak Corolla Hybrid kiralama fırsatı sunuluyor. Çekilişe katılmak için söz konusu tarihler arasında Enterprise Türkiye’nin kurumsal ofislerinden araç kiralayan kullanıcıların, çekiliş formunu doldurarak “Katıl” boşluk rezervasyon kodunu “4383”e mesaj atmaları yeterli olacak. İki günlük ücretsiz Corolla Hybrid kiralama kazanan şanslı kullanıcılar ise Ekim ayında yapılacak çekiliş ile açıklanacak.

Filosunu daha da çevreci hale getiriyor!
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hibrit araçlara ilgi her geçen gün artıyor. Araç kiralama müşterileri; hem karbon ayak izini düşürmek hem de yakıt maliyetlerini azaltmak adına hibrit ve elektrikli araçlara daha fazla rağbet gösteriyor. Bu gerçekten hareketle yola çıkan Enterprise Türkiye de geçtiğimiz aylarda hibrit teknolojisinin öncü markası olan Toyota ileönemli bir işbirliğine imza atmıştı. Daha önce Toyota’nın Türkiye’de üretilen C-HR Hybrid modelini filosuna katan Enterprise Türkiye, bu yılın Mart ayında da yine 1.000 adetlik önemli bir anlaşmaya imza atarak aynı markanın Türkiye’de üretilen bir diğer modeliCorolla Hybrid’i araç filosu için tercih etmişti.

-Citroen’den Ağustos indirimi
Yeni model C3 Aircross' un fiyatları 141 bin 500 TL' den başlıyor.

Dizel motor seçeneğinde ise başlangıç fiyatı 156 bin TL olarak açıklandı. Bu SUV ile yolun hakimi olun! Artırılmış yerden yükseklik, büyük tekerlekler ve Yokuş İniş Destekli Grip Control her türlü yolda maceraya atılmanıza olanak tanıyor. C3 Aircross SUV, çıkılan yola göre ön tekerleklerin çekiş gücünü değiştirerek en dik yokuşlardan inerken bile hızını koruyabiliyor. Hem şehir içinde hem otoyolda rahat ilerleyen C3 Aircross SUV günlük hayatınızı kolaylaştırıyor. Top Rear Vision geri görüş kamerası, aracın 180° geri görüşünü 7’’ dokunmatik ekranda göstermektedir.

-Seat Ateca’da 30 bin TL’ye varan avantaj
SEAT’ın, Ağustos ayına özel gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Ateca 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence modeli, 30 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimle kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor. SEAT, ilk SUV modeli Ateca’ya özel fiyat avantajı sunuyor.

Kampanya kapsamında Ateca’nın dizel motora sahip 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence versiyonu 207 bin 600 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor.

-Peugeot’dan kampanya yağmuru!
Peugeot Türkiye, Ağustos ayında da ÖTV farkının yarısını karşılıyor.

Peugeot Türkiye; benzersiz sürüş keyfine, eşsiz bir tasarıma ve geleceğin teknolojisine sahip binek modellerinde ve zor işlerin kolay yolunu sunan hafif ticari modellerinde ÖTV farkına destek kampanyasının yanı sıra rekabetçi finans kampanyaları ile dikkat çekiyor. Bu kampanyaları kaçırmamak ve ek fırsatlar için Peugeot Türkiye, tüm Peugeot severleri Yetkili Satıcılarına bekliyor.
Uluslararası 63 ödüle sahip, yeni nesil Peugeot i-Cockpit ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile üst düzey teknoloji ve benzersiz sürüş keyfi sunan Peugeot SUV 3008’in yanı sıra performansı ve dış tasarımı ile “boyut atlatan” Peugeot SUV 5008 modellerinde 40.000 TLiçin 12 ay %0 faizli kredi kampanyası sunuluyor.
EAT6 6 ileri tam otomatik şanzıman, cam tavanlı ve Mirror Screen ile Peugeot 208, Hurda indirimi ile 79.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve üstelik%0 faizli kredi kampanyası ile sunuluyor.
BlueHDi dizel motor ve EAT6 6 ileri tam otomatik şanzımana sahip Peugeot SUV 2008, 40.000 TLiçin 12 ay%0faizli kredi kampanyası ile sunuluyor. Üstelik ÖTV farkının yarısı Peugeot’dan.
Peugeot i-Cockpit, panoramik cam tavan ve Apple CarPlay ile Peugeot 308, 30.000 TLiçin 12 ay %0 faizli kredi kampanyası ile sunuluyor. Üstelik ÖTV farkının yarısı Peugeot’dan.
Yeni nesil tasarım çizgisi, 7” kapasitif dokunmatik ekranı ve üstün yakıt ekonomisi ile Peugeot 301, Hurda indirimi ile74.500 TL’den başlayan fiyatlarla ve üstelik%0 faizli kredi kampanyası ilesunuluyor.
Güçlü SUV görünümü, Zenith cam tavan ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile segmentinde kuralları değiştiren yeni Peugeot RIFTER,45.000 TLiçin15 ay%0faizli kredi kampanyası ile sunuluyor. Üstelik ÖTV farkı
Güvenliği testlerle onaylanan ve üstün yakıt ekonomisi sunan yeni Peugeot Boxer Minibüs,90.000 TLiçin 24 ay% 0,79faizli kredi kampanyası ile satışa sunuluyor.

Üstün yakıt ekonomisi ve efektif yükleme hacimleriyle Peugeot hafif ticari araç modellerinde ise 45.000 TL‘ye kadar 15 ay%0 faizli kredi kampanyası sunuluyor.

-Honda, yazın son kampanyasını başlattı
Ağustos ayı boyunca Honda Civic Sedan ve CR-V modellerine sahip olmak isteyenlere 100 bin liraya kadar kredi imkanı 12 ay vade seçeneği ile sağlanabiliyor.

Honda'dan yapılan açıklamaya göre, ağustos ayı boyunca Honda Civic Sedan ve CR-V modellerine sahip olmak isteyenlere 100 bin liraya kadar kredi imkanı 12 ay vade seçeneği ile sağlanabiliyor. Honda ayrıca ağustos ayına özel olarak 119 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla Civic Sedan sahibi olanlara 10 bin kilometre bakımı ve +1 yıl garanti hediye ediyor.

Ağustos ayı sonuna kadar Honda'nın Civic Sedan modellerine 119 bin 500 liradan başlayan fiyatlar ve 50 bin liraya faizsiz 12 ay taksit imkanı ile sahip olunabiliyor.

Honda, standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Civic Sedan'lara ağustos ayı boyunca kredi kampanyasının yanı sıra ağustos ayına özel 10 bin kilometre bakımı ve +1 yıl garanti hediye ediyor.

Güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı, sahip olduğu sürüş dinamikleri, üst seviye donanımları, performansı, üstün konfor seviyesi ve şık tasarımı ile heyecan uyandıran Honda CR-V için ise ağustos ayı boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0,75 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate