24 Nisan 2019 Çarşamba

Otomobilde Nisan Kampanyaları 2019

Otomobilde Nisan Kampanyaları 2019, Otomobilde Bahar
Kampanyaları 2019, Otomobilde Nisan Ötv Kampanyaları 2019




-Honda'da bahar kampanyası
Honda, sınıfının en güvenli ve aerodinamik aracı olan CR-V ve teknolojisi ile segmentinde fark yaratan Civic modelleri için Nisan ayına özel kampanyasını başlattı. Honda’nın Nisan ayı kampanyasına dahil olan modellerinde 100 bin TL’ye kadar kredi kullanımına yüzde 0,95 faiz oranı ile 15 ay taksit imkânı sunuluyor.

Dünyanın en çok satılan modelleri arasında yer alan Honda Civic ve CR-V modelleri için Nisan ayına özel faizli kredi kampanyası başladı. Nisan ayı boyunca Honda’nın sunacağı kampanya kapsamında Civic modelleri için 40 bin TL’ye kadar kredi kullanımına yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay taksit imkânı, CR-V modeli içinse 100 bin TL kredi kullanımına yüzde 0,95 faiz oranı ile 15 ay taksit imkânı sağlanıyor.

Honda, EuroNCAP testlerinden güvenliği ile 5 yıldız alan CR-V modeli için Nisan ayı boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0,95 faiz oranı ile 15 ay vadeli kredi kullanımı sağlıyor. Güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı, sahip olduğu sürüş dinamikleri ve donanımları, performansı, üstün konfor seviyesi ve şık tasarımı ile heyecan uyandıran CR-V’ye Nisan ayı boyunca sahip olmak isteyenlerin Honda bayilerine uğramaları yeterli olacak.

Honda’nın Civic modellerinde de Nisan ayına özel kredi fırsatları bulunuyor. Standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Honda Civic Sedan’ın Elegance benzinli, ECO ve dizel versiyonlarında 25 bin TL’ye kadar kredi imkanı yüzde 0,95 faiz oranı ve 12 taksit seçeneği ile sunuluyor. Kampanya dahilinde Executive modellerde ise aynı faiz oranı ve taksit sayısı ile 40 bin TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor.

-Peugeot'dan bakım ve onarım kampanyası
Peugeot’da, tüm modellerde geçerli Fiks Menü Paketleri avantajlı fiyatlar ile Peugeot kullanıcılarına sunuluyor. 13 Nisan ve 29 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan Peugeot Bakım ve Onarım Kampanyası kapsamında Fiks Menü Paketlerinde %20 indirim ve Peugeot 3+Fiks Menü Paketlerinde %30 indirim sizleri bekliyor. Ayrıca bu kampanyaya ek olarak, Michelin veya Continental lastik alışverişlerinde 150 TL değerinde indirim kuponu tüm Peugeot kullanıcılarına sunuluyor.

Peugeot’da, uzman ve eğitimli personel ile Peugeot marka araçların bakım ve onarım hizmetleri en iyi şekilde uygulanıyor. Peugeot’da kaliteli ve üstün servis hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz teşhis ve fiyatlandırma yapılarak özel avantajlar da sunuluyor. 13 Nisan – 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Peugeot Bakım Kampanyasına dahil olan Peugeot Yetkili Satıcısına uğrayarak Peugeot Fiks Menülerde %20 indirimden veya Peugeot 3+ Fiks Menülerde %30 indirimden siz de faydalanabilirsiniz.

Bu avantajlara ek olarak kampanya süresi boyunca lastik alışverişlerinde 150 TL indirim kuponu kazanma fırsatı Peugeot kullanıcılarına sunuluyor. Bu kapsamda 4 adet Michelin veya Continental lastik alımında bir sonraki bakımda kullanılacak 150 TL indirim kuponu Peugeot kullanıcıları için çok cazip bir teklif olarak yer alıyor.

-Fiat “otomatik vites bizden” kampanyasını sürdürüyor
Fiat, “otomatik vites farkı bizden” kampanyası ile tüketicinin yanında olmaya devam ediyor.

2019 yılının ilk 3 ayında pazar lideri olan Fiat, otomobil severlere sunduğu kampanyalarıyla tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Konfora, tasarım ve teknolojiye herkesin ulaşabilmesi misyonu ile çalışan Fiat, Nisan ayı boyunca otomatik vites konforunu herkes için ulaşılabilirkılma iddasını koruyor. Ay sonuna dek geçerli olacak kampanyada İtalyan tasarımını, kolay kullanılır ‘akıllı teknolojiler’, geniş iç hacim ve konforla birleştiren 500X SUV ve 500L modellerinde otomatik vites farkını Fiat karşılıyor. Üstelik bu modellerde 22 bin TL’ye varan indirim fırsatı da sunuyor.

24 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0.99 faizli kredi imkanı bulunan kampanyada, tarz ailelerin tercihi Fiat 500L hurda teşviki ile birlikte 90 bin 100TL’den, ikonik 500 tarzını SUV’a yansıtan 500X ise 127 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Fiat’ın her kesime hitap eden geniş ürün yelpazesindegeçerli Nisan kampanyasında ayrıca, seçili Egea versiyonlarında da cazip fırsatlar bulunuyor. 2018 ve 2019 model dizel otomatik Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modelleri de manuel vites fiyatına satın alınabilirken; Egea Ailesi’nin benzinli otomatik modelleri de ÖTV ve hurda teşviğine ilave 15 bin TL’ye varan indirim fırsatı ve 79 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarlasunuluyor.

-Suzuki motosiklet modellerinde bahar kampanyası
Motosiklet dünyasının efsanevi markası Suzuki, baharı yepyeni bir motosikletle karşılamak isteyen macera tutkunlarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 250 cc ve altı modellerde Haziran ayı sonuna kadar uzatılan ‘0’ ÖTV avantajına ek olarak, Suzuki de yeni sezonda tüm modellerinde motosiklet tutkunları için cazip fiyat avantajları sunmaya başladı.

Efsanevi Japon markası Suzuki, yeni sezonun açılması ile birlikte motosiklet tutkunlarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor. 250 cc ve altı modellerde Haziran ayı sonuna kadar uzatılan ‘0’ ÖTV avantajının yanı sıra Suzuki de tüm modellerinde yeni sezon ile birlikte cazip alım avantajları sunmaya başladı.

-Ford Options ile Düşük Aylık Taksitler
30 Nisana kadar bir Ford Yetkili Satıcısına gelin, Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Ford Options ile düşük aylık taksitlerle yeni bir Ford otomobil sahibi olun.

- Ford Fiesta aylık 1.299 TL1
- Yeni Ford Focus aylık 1.799 TL2
- Ford EcoSport aylık 1.899 TL3
- Ford Kuga aylık 2.299 TL4

2018 model yılı Ford Focus Trend X manuel şanzıman modellerinde geçerli %11, Yeni Ford Focus hariç diğer Ford otomobillerde geçerli %9 Ford Options kampanyasından faydalanabilirsiniz.5

2019 model yılı Yeni Ford Focus hariç diğer Ford otomobillerde geçerli her şey dahil finans paketi kapsamında Ford Options ödeme seçeneği ile otomobil satın alımlarınızda %7, Yeni Ford Focus satın alımlarınızda %2 indirim kampanyasından faydalanın.6

-Toyota'yla Yollara Bahar Geldi

4 lastik alana 120 TL bakım indirimi kuponu!

Bridgestone ve Michelin markalı 4 adet lastik alımlarında geçerli 120TL indirim kuponu sadece üzerinde kaşesi olan Toyota plazalar’da, 30 Nisan 2020 tarihine kadar yaptıracağı periyodik bakımda indirim olarak kullanılabilecektir. Kaşesiz kuponlar geçerli olmayacaktır. Tutar kdv hariçtir ve 15’’ üzeri jantlarda geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate