24 Eylül 2018 Pazartesi

Paris Otomobil Fuarı 2018

Paris Otomobil Fuarı 2018 4 Ekim - 14 Ekim 2018 tarihleri arasında
gerçekleştirilecek.




4-14 Ekim tarihler arasında düzenlenecek olan 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda boy gösterecek olan e-Legend konseptinin ilham kaynağı oldukça eskilere dayanıyor. Bizlere Fransız otomotiv devinin 1968-1983 yılları arasında ürettiği iki kapılı coupe otomobili Peugeot 504’i çağrıştırıyor. Aslında bu oldukça normal. Çünkü gelecekteki otomobillerin heyecan verici olabileceğini kanıtlamak isteyen Peugeot, 504 coupe gibi efsanevi bir model üzerinden geliştirdiği otonom özelliklere sahip bir elektrikli spor otomobil olan e-Legend’i yarattı.

Renault, aynı zamanda Paris Otomobil Fuarı’nda 120. yılını dopdolu bir programla kutluyor:
30 Eylül’de, 120. yıla özel büyük bir geçit töreni gerçekleştirecek olan Renault, fuar açılışı öncesinde 30 farklı koleksiyon modelinden oluşan bir konvoy ile Paris caddelerinde boy gösteriyor.
Type A modelinin öncülüğündeki Renault koleksiyonu, fuar süresince Renault standında ayrıca farklı bir salondaki Efsanevi Yollar teması ile otomobil severlerle buluşuyor.
Yeni mobilite çözümlerinin öncü markalarından Renault, fuar ziyaretçilerine Marcel, Renault Mobility ve Renault Rent ile ortaklıklarını ve programlarını tanıtıyor.
Renault, 4 Ekim 2018 tarihinden itibaren ise Concorde meydanındaki test merkezinde otomobil severlere ürün gamında yer alan tüm elektrikli otomobilleri deneme fırsatı sunuyor.

Toyota Paris Otomobil Fuarı’na 3 ayrı bölüm ile katılıyor
Toyota, Paris Otomobil Fuarı’nda gelecek vizyonuyla ilgili ilk ipuçlarını vereceği yeniliklerini tanıtmaya hazırlanıyor. Toyota’nın Paris Otomobil Fuarı’ndaki yenilikleri arasında öne çıkanlar hibrit teknolojisine ve yeni TNGA altyapısına sahip ürünler olacak.
Toyota’daki değişim, yeni fuar standında da kendini belli edecek. 3 ayrı alanda bulunacak olan Toyota, birinci alanı “İmkansızı Dene” sloganıyla mobilite çözümlere ve gelecek inovasyonlara ayıracak. İkinci alanda ise Toyota’nın motorsproları aktiviteleri yer alacak. Üçüncü bölüm ise, kendi kendine şarj olan hibrit ürünler başta olmak üzere Toyota’nın yeni modellerine beğenilere sunulacak.

DS Automobiles, her biri elektrikli 4 yeni modelin dünya tanıtımı ile yenilikçi vizyonunu ortaya koyarak fuara damgasını vuracak. DS markası 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda DS 3 CROSSBACK, yüzde 100 elektrikli versiyonu DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, DS X E-TENSE ve DS E-TENSE FE 19 olmak üzere 4 modelinin dünya tanıtımını yapacak. DS ayrıca, sınırlı sayıda üretilecek olan DS 3 CROSSBACK LA PREMIÈRE ve DS 3 FOREVER özel versiyonlarını da tanıtacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate