17 Temmuz 2018 Salı

Otomobilde Temmuz Kampanyaları 2018

Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Temmuz Kampanyaları
2018, Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Yaz Kampanyaları.




- Renault’da Temmuz ayında birbirinden cazip fırsatlar yer alıyor.

Hurda araç teşvikinden yararlanacak Renault müşterilerine, ek indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında aracını yenilemek isteyen müşterilere, devlet desteğine ek olarak perakende Symbol alımlarında 7.000TL, Clio ve Kangoo alımlarında ise 5.000TL’lik indirim sağlanıyor. Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 60.900TL*’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor.

Renault hafif ticari modellerinde ise maksimum 30.000TL kredi ve 15 aya varan vade seçeneklerinde yüzde sıfır faiz fırsatı var.

Diğer taraftan binek modellerde maksimum 40.000TL kredi ve 20 aya varan vade seçeneklerinde yüzde 0,98 sabit faiz oranı** bulunuyor.

Binek ve hafif ticari tüm modellerde daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise maksimum 100.000TL kredi 48 aya kadar yüzde 1,69 sabit faiz oranı* bulunuyor. 150.000 TL kredi tutarı için ise 48 aya kadar yüzde 1,79 sabit faiz oranı* sunuluyor.

Ayrıca Renault Finans’tan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı binek perakende satın alımlarında 1.000TL indirim mevcut.

Temmuz ayında Megane Sedan 91.900TL, Captur 103.900TL, Kadjar 135.450TL, Trafic 105.350TL, Kangoo 77.550TL, Master ise 108.100TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

-5 bin TL peşinatla Fiat Doblo fırsatı

Fiat Professional ailesinde Temmuz ayına özel bir kampanya devreye alınıyor. Sadece 5 bin TL peşinatla ailenin tecrübeli üyesi Fiat Doblo ya da Fiorino modelleri satın alınabilirken, 48 ay vadeli kredi seçeneğinden de faydalanılabiliyor.

Fiat Professional ailesinde yaz aylarında da fırsatlar devam ediyor. Temmuz ayı kampanyası kapsamında sadece 5 bin TL peşinatla ve 48 ay vadeli kredi seçeneği ile ailenin tecrübeli üyesi Fiat Doblo ya da Fiat Fiorino satın alınabiliyor. Ayrıca, tercihini % 0 faizli ödeme seçeneğinden yana kullanmak isteyenler, Fiat Doblo ve Fiorino modelleri için geçerli olan 30 bin TL, 15 ay vade ile yüzde sıfır faizli kredi kampanyasından da yararlanabiliyor. Temmuz süresince, Fiat Pratico veya Ducato modellerini satın alanlara ise bir yıl boyunca tüm Opet istasyonlarında geçerli olacak yüzde 20 akaryakıt indirimi hediye edilmeye devam ediliyor.

-Nissan'dan Temmuz fırsatları
Japon otomotiv devi NISSAN, araç sahibi olmak isteyenlere Temmuz ayı boyunca %1,29 faiz avantajıyla 70 bin TL’ye varan finansman desteği sunarken, NISSAN Yetkili Servisleri de tatile çıkacaklara motor içi, motor dışı ve motor olmak üzere ücretsiz kontrol hizmeti veriyor.

NISSAN Türkiye, Temmuz ayına özel uyguladığı kampanyalar ile tatil heyecanını NISSAN heyecanıyla taçlandırıyor.

Kampanyalar kapsamında; Türkiye’de sınıfının lideri QASHQAI, Temmuz ayı boyunca %1,29 faiz oranı ve 24 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar finansman desteği ile sunuluyor. Öte yandan, dünyanın en çok satan SUV modeli X-TRAIL ise QASHQAI ile aynı vade ve faiz oranıyla birlikte 70 bin TL’ye kadar finansman desteğiyle satılıyor.

7 Koltuklu X-Trail Avantajı
Dünyanın en çok tercih edilen SUV modeli X-Trail, yalnızca 3.000TL farkla 7 koltuklu versiyonuyla NISSAN yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor. Tamamen katlanabilir ve ayrılabilir koltuklarıyla iç hacmi genişleyebilen 7 koltuklu X-TRAIL, bu şekilde kullanıcılarına maksimum yükleme kapasitesi de sunuyor.

Juke’ta Multimedya Sistemi Hediye
Temmuz ayında NISSAN JUKE sahibi olup SUV ailesine adım atmak isteyenleri peşin alım indiriminin yanı sıra 48 bin TL'ye varan finansman desteği bekliyor. 8'' dokunmatik ekranlı multimedya sistemi hediyesiyle NISSAN yetkili satıcılarında satışa sunulan JUKE, mevcut NISSAN sahipleri ve onların birinci derecede yakınlarına Temmuz ayına özel %2 özel indirim ile yeni sahiplerini bekliyor.

Ayrıca, Nissan'ın vazgeçilmez şehir otomobili Micra da 5 bin 400 TL'ye varan peşin alım indirimi veya 30 bin TL'ye varan finansman desteği ile sunulurken, yüksek taşıma kapasitesi ve SUV konforuyla NISSAN'ın ödüllü pick-up’ı Navara, 50 bin TL’ye varan finansman desteği ile NISSAN yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Navara, yeni tanıtılan Force versiyonu ile şimdi daha güçlü!
Aksesuar paketleri ile güçlendirilen ve daha da agresif görünüme kavuşan Yeni Navara Force serisi dileyen herkese arazide öne geçme fırsatı sunuyor. Roll bar, sürgülü kasa kapağı, arazi lastikleri gibi birçok aksesuarına ek olarak; akıllı otomatik açılıp kapanabilen elektrikli ve aydınlatmalı yan basamağı ile hiçbir rakibinde olmayan bir özelliği standart olarak Pick-up segmentinde ilk defa müşterilerine sunuyor.

-15 bin TL indirimli Seat Leon fırsatı
SEAT, markanın en popüler modeli olan Leon için ZUBİZU üyelerine özel indirim ayrıcalığı sunuyor.

Tüm Leon modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında 16 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimler SEAT Yetkili Satıcıları’nda SEAT severleri bekliyor.

20 Temmuz 2018 tarihine kadar tüm SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli olan kampanya dahilinde, Leon modelinin Style donanıma sahip 1.2 TSI 110 HP S&S versiyonu 92 bin 100 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor.

Tasarımla işlevselliği bir arada sunan Leon modelleri, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, çift bölgeli otomatik klima, Start/Stop sistemi, gelişmiş bilgi-eğlence teknolojisi gibi geniş bir standart donanım seviyesine sahip.

-Fiat'tan ‘Süper Teşvik Kampanyası’
Fiat, Temmuz ayında da yaz aylarını yepyeni bir otomobille geçirmek isteyenlere fırsat yaratmaya devam ediyor.

Fiat, Temmuz ayında devreye aldığı ‘Süper Teşvik Kampanyası’nda sunduğu 15 bin TL’ye varan fiyat avantajı ile fark yaratmaya devam ediyor. Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, Egea Ailesi ve Fiat Panda, 10 bin TL’lik hurda teşvikinin yanında 5 bin TL’lik ek indirim fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstelik Egea Ailesi modelleri, ayda 999 TL’den başlayan taksitlerle ve 20 bin TL’ye 20 ay vadeyle 0,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Fiat 500 Ailesinde sunulan avantajlar kapsamında, 500X modelinde Konfor ve Premium Paket ile metalik renk fiyat farkı alınmıyor; 2018 model 500L ve 500L Wagon modellerinde opsiyonel olarak sunulan açılır cam tavan, panoramik cam tavan, görüş paketi ve stil paketi donanımları hediye ediliyor.

-Alfa Romeo 50 bin TL kredi sunuyor
Alfa Romeo, kompakt sınıf temsilcisi Giulietta modelinde, yaza özel fırsatlar sunuyor. Giulietta modelleri, Temmuz ayına özel olarak sunulan kampanya kapsamında 50 bin TL’ye kadar 18 aya varan vadeyle, % 1,61 faizli eşit ödemeli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Alfa Romeo'nun sportif kompakt sınıf temsilcisi Giulietta’da fırsatlar yaz aylarında da tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemize yüksek verimliliğe sahip 1,6 litrelik 120 HP gücündeki turbo beslemeli JTDM dizel motor ve çift kavramalı TCT otomatik şanzıman kombinasyonu ve 1.4 litrelik MultiAir 170 HP’lik benzinli otomatik şanzıman ile tercih edilebilen Alfa Romeo Giulietta, Temmuz ayı için özel olarak sunulan ödeme seçenekleriyle fark yaratıyor. Giulietta modelleri, 50 bin TL’ye kadar 18 aya varan vadeyle % 1,61 faizli eşit ödemeli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate