20 Haziran 2018 Çarşamba

Otomobilde Haziran Kampanyaları 2018

Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Haziran Kampanyaları
2018, Otomobil Kampanyaları 2018, Otomobilde Yaz Kampanyaları.




*Toyota, Haziran kampanyasında özel vade ve faiz avantajları sunuyor.
Türkiye’de üretilen 2018 model C-HR, C-HR Hybrid ile Auris Hybrid ve Auris TS Hybrid’lerden birine sahip olmak isteyenler, hibrit modellerdeki ÖTV teşviğinin yanında için 30 bin TL’lik kredilerde 15 aya yüzde 0,79 faiz fırsatından da yararlanacaklar.

Bunun yanında; 2018 model Auris, Yaris, Yaris Hybrid için de 30.000 TL 15 ay yüzde 1.07 faiz kampanyası haziran ayında devam edecek. Toyota’nın kampanyasında RAV4 Hybrid’in tüm versiyonları için de 40.000TL 12 ay yüzde 1.11 faiz uygulaması da haziran ayı boyunca sürecek.

Yüzde 1,71’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın haziran kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının aralık ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

*Jeep’ten Haziran’a Özel Fırsatlar
Jeep, Renegade modelinde sunduğu kredi fırsatı ve cazip ödeme seçenekleriyle yaz dönemine yepyeni bir Jeep modeliyle girmek isteyen otomobil severler için fark yaratmaya devam ediyor. Haziran ayı süresince geçerli olacak kampanya dahilinde, Jeep Renegade için 50 bin TL’ye kadar eşit ödemeli, 12 aya varan vadeyle cazip kredi fırsatı sunulurken, sunroof donanımı da hediye ediliyor. Sunroof’a sahip olmaya Renegade modellerinde ise 5 bin TL’ye varan nakit indirimi sağlanıyor.

SUV dünyasının efsanevi markası Jeep, Renegade modeli için Haziran ayına özel bir kampanyayı hayata geçiriyor. 120 HP gücündeki 1,6 litrelik dizel motoru ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Jeep Renegade modelinde geçerli olan kampanya kapsamında 50 bin TL’ye kadar eşit ödemeli, 12 aya varan vadeyle kredi avantajı sunuluyor. Üstelik Jeep Renegade’de sunroof donanımı hediye edilirken, bu donanıma sahip olmayan Renegade modellerinde 5 bin TL’ye varan nakit indirimi desteği sağlanıyor. Ülkemizde satışa sunulduğu günden bu yana büyük ilgi gören Jeep Compass’ta ise tam 100 bin TL’ye kadar 1,29 faizle 15 aya varan vadeyle kredi seçeneği devreye alınıyor. Efsanevi Wrangler ve Grand Cherokee modellerinde de yüzde 7 nakit indirimi bulunuyor.


*Renault ve Dacia’dan Hurda Teşviğine Ek İndirim
16 yaş ve üzeri herhangi bir marka ve model binek ya da hafif ticari aracını hurdaya ayırıp yenilemek isteyen müşteriler, kendi adlarına perakende alımlarında geçerli olan bu kampanyadan faydalanabiliyor.

Renault ve Dacia, kampanya kapsamında Clio HB, Clio Sport Tourer, Kangoo Multix, Kangoo Express, Sandero, Lodgy, Dokker Combi ve Dokker Van’ın perakende satın alımlarında, anahtar teslim fiyatı üzerinden 10.000 TL’ ye varan devlet ÖTV teşviğine ek olarak, 5.000 TL’lik indirim sağlıyor.

Bu kampanya çerçevesinde, hurdaya ayrılan teşvik kapsamındaki binek ya da hafif ticari araç, aynı sınıfta olan Renault ya da Dacia araçla yenilenebiliyor.

Müşteriler, gerekli belgelerle kampanyaya katılım durumunda, Renault Finans’tan yüzde 1,54 faiz oranı ile kredi kullanma hakkını da kazanıyor.

*Nissan'da Haziran fırsatları
NISSAN, otomobil sahibi olmak isteyenlere Haziran sonuna dek sürecek, tüm modellerde geçerli indirim ve avantajlı finansman seçenekleri sunuyor. Ayrıca Haziran ayı boyunca NISSAN bayilerini ziyaret ederek test sürüşü yapan 5 kişi, UEFA SUPER CUP 2018 Finali’ni Estonya’da izleme şansı yakalayacak.

NISSAN, Haziran ayı boyunca geçerli olacak indirim ve finansman kolaylıkları ile yaz heyecanını yollara taşıyor. Tüm NISSAN modellerinde Haziran sonuna kadar geçerli olacak kampanyada, farklı finansman seçenekleri ve indirim fırsatları sunuluyor.

Kampanya kapsamında; Türkiye’de sınıfının lideri QASHQAI, Haziran ayı boyunca 50 bin TL için 24 ay %1,09 faiz avantajıyla sunulurken, dünyanın en çok satan SUV modeli X-TRAIL ise 70 bin TL için 24 ay %1,09 faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor.

Juke’larda 8’’ dokunmatik ekranlı multimedya sistemi hediye
NISSAN, Haziran ayında otomatik vitesli JUKE sahibi olmak isteyen müşterilerine 99 bin TL’den başlayan fiyatlar sunarken, ayrıca tüm paket ve motor seçeneklerinde geçerli olacak şekilde 8’’ dokunmatik ekranlı multimedya sistemi hediye ediyor. Öte yandan JUKE sahibi olmak isteyenler, peşin alımlarda geçerli 3 bin 500 TL’ye varan indirim veya 30 bin TL’ye 15 ay vadeli ve %1,09 faiz oranlı finansman kolaylığından faydalanabilecek.

NISSAN'ın şehir otomobili MICRA ise 8 bin TL'lik cazip peşin alım indirimi veya 30 bin TL'ye 15 ay %1,09 faiz fırsatı ile NISSAN yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Navara’da Haziran Fırsatı
NISSAN Intelligent Mobility özellikleri, taşıma ve çekme kapasitesi, düşük yakıt tüketimi ve SUV konforuyla dikkat çeken NISSAN'ın pick-up segmentindeki modeli Navara, Haziran ayı boyunca 6 bin TL fiyat avantajıyla sunuluyor. Ayrıca 50 bin TL için 24 ay %1,09 faiz seçeneği de sunan NISSAN, NAVARA sahibi olmak isteyenlere kasa havuzunu da hediye ediyor.

NISSAN Heyacanıyla UEFA Super Cup Finali’ne
1-30 Haziran 2018 tarihleri arasında NISSAN Yetkili Satıcılarında test sürüşü yapan 5 şanslı talihli, 15 Ağustos’ta Estonya’da Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA SUPER CUP 2018 Finali’ni sevdiği bir kişi ile yerinde izleme heyecanı yaşayacak.

*Mercedes-Benz Türk’ten Haziran ayına özel fırsatlar
Mercedes-Benz Türk, Haziran ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil alımlarında %1,39 faizli kredi fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Ayrıca belirtilen kampanyalar kapsamında 1 yıllık kasko ve bakım paketi de müşteriye hediye ediliyor. Hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Haziran ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet, E-Serisi Sedan, SLC ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Mercedes-Benz GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 130.000 TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vade ile %1,39 faiz oranı fırsatı sunuluyor. Bu kampanya kapsamında 1 yıllık kasko ve bakım paketi de müşteriye hediye ediliyor.

Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet ve SLC otomobil alımlarında için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 170.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve %1,39 faiz oranından yararlanılabiliyor. 1 yıllık kasko ve bakım paketinin de müşteriye hediye edileceği bu kampanya kapsamında ek olarak Garmin MAP PILOT Navigasyon Sistemi de hediye ediliyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 200.000 TL kredi tutarı, %1,39 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler 1 yıllık kasko ve bakım paketi hediyesinden de faydalanabiliyor.

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşterilere, 2018 model yeni araç alımlarında 3.900 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate