6 Ağustos 2016 Cumartesi

Otomobil Kampanyaları Ağustos 2016

Otomobil Kampanyaları 2016, Otomobilde Ağustos 2016
Kampanyaları, Otomobilde Yaz Kampanyaları...



- Honda'dan faizsiz kredi ve takas indirimi

Yenilenen Jazz ve Türkiye’de üretilen Civic Sedan modellerinde, ağustos ayı sonuna kadar özel bir kampanya sunuluyor.

57 bin 200 TL’den başlayan fiyata sahip Jazz’da 20 bin TL için 12 aylık vadede faizsiz kredi veya 2 bin TL takas avantajından yararlanılabiliyor.

62 bin 400 TL’den başlayan fiyata sahip Honda Civic Sedan satın almak isteyenlere ise bin 500 TL takas desteği sağlanıyor.

-Ağustos kampanyasına sıfır faiz Toyota'da

Toyota'nın Ağustos ayı kampanyasına "0" faiz seçeneği eklendi.
Toyota, ağustos kampanyasında Yaris için 6 bin TL indirimden veya 12 ay taksit seçeneği için “0” faiz uygulamasından yararlanmak mümkün olacak. Kampanyada; Hilux için de 5 bin TL’lik indirim veya 4x2 ve 4x4 motor seçeneklerine göre belirlenen 12-20 aylık vade seçenekleri için de “0” faiz natifi sunuluyor.

İndirimden yararlanmayıp kredi seçeneğini tercih edenlere; Yaris 1.33 için 17 bin TL ve Hilux 4x2 modellerinde de 24 bin TL’lik 12 ay vade kullanımında da “0” faiz uygulanacak. Hilux 4x4 Hi Cruiser AT modelinde 25 bin TL 20 ay vade kullananlar ve Yaris Hybrid 24 bin TL 18 aylık vadeyi tercih edenler “0” faizli kampanyadan yararlanabilecekler.

Toyota, ağustos ayı kampanyası ile 6 bin TL’ye varan indirimler, 6 ay taksit erteleme ile birlikte piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturacak. B segmentinin ilk ve tek hibrit otomobili olan ve sessiz sürüş keyfi ile öne çıkan Yaris Hybrid’de indirim 6 bin TL’ye, Yaris’in 1,33 lt benzinli modellerindeki indirim ise 3 bin TL’ye ulaşıyor.

SUV görünümü, teknolojik üstünlükleri ve benzersiz off-road yetenekleriyle bütün yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen efsane Hilux da ağustos kampanyasında 5 bin TL’ye varan indirimler ile yer alıyor. Hilux’a, 76 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın ağustos kampanyasından yararlanıp Toyota sahibi olanlar, ödemelerine diledikleri takdirde 2017 yılının Şubat ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

- Otokoç'tan Ağustos fırsatları
Otokoç, Ford’un binek ve ticari ailesinden birbirinden farklı seçeneklerle araç sahibi olmak isteyen müşterilerini, Ağustos ayında da devam eden özel avantajlı fiyat koşullarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Otokoç hazırladığı kampanya çerçevesinde Ford marka tüm binek araçlarda 20 bin TL’ye kadar 20 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı sunuyor. Ayrıca peşin ve kredili alımlarda Ford Mondeo, C-MAX ve Kuga modellerinde 2.500 TL; Ford Fiesta için ise 1.000 TL indirim uyguluyor.

Otokoç ticari araçlar için devam eden kampanyalarına ek olarak, Ağustos ayına özel 3 yıl ve sınırsız kilometre garantisi de veriyor.

- Skoda'dan 4000 TL'lik Ağustos indirimi
Ağustos ayında Skoda’da 4.000 TL’ye varan özel avantajlar sunuluyor.

Skoda, Ağustos ayında yeni bir otomobil almak isteyenlere cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. Geniş ürün yelpazesi ve motor seçenekleriyle kullanıcıların her ihtiyacını karşılayan Skoda ile yeni bir otomobile ulaşmak çok daha kolay olacak.

15 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanyada Yeni Superb, Yeni Fabia, Octavia, Rapid Sedan, Rapid Spaceback ve Yeti özel fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Sahip olduğu özelliklerle sınıfında yeni bir çağ açan ve Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen Superb’de, 4.000 TL’ye varan avantajlar yer alıyor. Skoda Yetkili Satıcıları’na gelenler Superb Active ve Style modellerine 2.000 TL, Prestige modellerine 3.000 TL, 2.0 TDI ve 2.0 TSI motora sahip Superb’lere 4.000 TL’lik avantajla sahip olabiliyor.

Kampanya süresince Octavia’nın tüm modellerinde 2.500 TL, Rapid ve Rapid Spaceback modellerinde 2.000 TL, Fabia ve Yeti’de 1.500 TL özel fiyat avantajından da yararlanmak mümkün.

- Citroen'den satış sonrası indirimi
Citroën, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında binek ve ticari araçlarını yetkili servise getiren araç sahiplerine görüş, elektrik sistemleri ve hasar aile gruplarındaki belirli parçalarda %20 indirim fırsatı sunuyor.

Türkiye genelinde yaygın 50’yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroën, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasına özel avantajlı servis kampanyası düzenliyor.

Citroën teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında Dünya Şampiyonluğunu kazanan uzman teknik ekibi ile satış sonrası hizmetler sunan Citroën Türkiye, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında orijinal yedek parçalarda %20’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında; görüş, elektrik sistemleri ve hasar aile gruplarındaki belirli parçalarda özel fırsatlar sunuluyor. Bu kampanya dahilinde, kızdırma bujileri, ampuller, arka farlar, buji parçaları, silecekler ve radyatör gibi orijinal ekipmanlarda ve bunların işçiliklerinde % 20 indirim uygulanıyor.

08-31 Ağustos 2016 arasında geçerli olan kampanyadan tüm Citroën modelleri yararlanabilecek.

- Ford ticaride 3 yıl sınırsız km garantisi
Ağustos ayında tüm ticari modellerde 3 yıl sınırsız km garanti fırsatı, Mondeo ve C-Max modellerinde Mavi Plan avantajlarına ek olarak, tüm otomobil modellerinde 20.000 TL, 20 ay %0,99 faiz kampanyası Ford Yetkili Satıcıları’nda sunuluyor.

Ford, Ağustos ayında müşterilerine tüm otomobil modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ağustos ayında “Ford Mavi Plan” kampanyası ile C-MAX'e 899 TL ve Mondeo'ya 1.299 TL aylık taksitlerle sahip olma imkânı sunuluyor. Mavi Plan, Ford müşterilerine özel tek vade, tek balon ödeme oranıyla sadeleştirilen Ford Options kredi ürünü ve Ford'un Değerli Alım Garantisi'nden oluşuyor. Her 2 yılda yeni bir Ford sahibi olma imkânı, standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri de Mavi Plan’ın diğer avantajlı özellikleri arasında yer alıyor.

Ford’un sunduğu avantajlı kredi fırsatları da Ağustos ayında dikkat çekiyor. 20.000 TL., 20 Ay %0,99 faiz kampanyası ile Ford otomobil sahibi olmak çok avantajlı. Ayrıca “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamındaki F-Kasko alımlarında, Ford Kuga için 20.000 TL, 20 Ay, %0,49 kredi imkanı Ağustos ayında da devam ediyor.

Ağustos ayında Ford Mondeo, C-MAX ve Kuga modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 2.500 TL.’lik indirim sunulurken, Fiesta modellerinde ise, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 1.000 TL.’lik indirim fırsatı bulunuyor. Kampanya dahilinde Ford Fiesta 47.650 TL.’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı, C-MAX 74.675 TL.’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla sunuluyor.

Ticari modellerde 3 yıl sınırsız km garantisi

Ford Connect ve Transit minibüs modellerinde 24.000 TL. 24 ay %0 faiz sunulurken, Ford Custom, Courier ve Ranger modellerinde ise 20.000 TL. 20 ay %0 faizli kredi fırsatları Ford müşterilerini bekliyor. Ayrıca tüm ticari modellerde 3 yıl sınırsız km garanti sunuluyor.

Tüm binek otomobil, hafif ve orta ticari Ford modellerinde FKasko alımında 200 TL tutarında (KDV dahil) Servis Çeki hediyesi uygulamaları Ağustos ayında da devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate