30 Nisan 2016 Cumartesi

Gayrimenkul Almanın Tam Zamanı

Gayrimenkul Almanın Tam Zamanı, ev almanın tam zamanı, konut
almanın tam zamanı...



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, fiyat artışlarına maruz kalmadan gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu ifade eden Kalı, konut fiyatlarının faiz oranlarına bağlı olarak değiştiğini kaydetti. Faiz yükselirse konut fiyatlarının düştüğünü ifade eden Kalı, "Faiz yükselirse, konut fiyatları düşüyor. İnsanlar yüksek faizle ev almak istemiyor. Halbuki zamanla faiz oranları düşebilir ve ödemeler yeniden yapılandırılabilir. Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir. Faiz düşükken ev almak ise konut fiyatlarını tetikleyeceği için riskli bir durum. Yatırım yapmak isteyenler, bakir bir bölgeden ve temelden ev almalılar. Gözde Grubu olarak, konut fiyatlarının değerlenmesi anlamında kendini en hızlı amorti eden firmayız" dedi.
Gerçekleştirdikleri yeni kampanyayla ilgili bilgiler de veren Kalı, yüzde 50’si peşin, kalan yarısı da 5 yıl 0,99 sabit faiz oranıyla dileyen herkesin konut sahibi olabileceğini söyledi. Piyasanın düşük faiz beklentisi içinde olduğunu belirten Kenan Kalı, yatırımcılara ödeme kolaylığı sağlayacak yeni bir kampanya düzenlediklerini ifade ederek, "Elinde bir miktar parası olan yatırımcılar için avantajlı bir kampanya hazırladık. Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50’si peşin, kalan yarısı da 5 yıl 0,99 sabit faiz oranıyla konut satışı gerçekleştireceğiz. İstanbullu yatırımcıların kente olan ilgisi giderek artıyor. Bunun ardından sıra, yabancı yatırımcılara gelecek. Kent merkezindeki arsa ve daire fiyatları yükselecek. Hem yeni kent merkezi Bayraklı’ya komşu olması, hem de üniversite ve hastanelerin en yoğun olduğu bölge olarak İzmir’in en çok değerlenen ilçesi ise Bornova olacak” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate