2 Ocak 2016 Cumartesi

Emlak pazarına ilgi

GYODER Başkanı Aziz Torun, ekonomideki olumlu değişikliklerin
Türkiye'yi yatırımcılar açısından tercih edilebilir kıldığını vurguladı.



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, dernek yönetimiyle birlikte sektörün durumunu değerlendirdiklerini ve yeni yıla umutla girdiklerini açıkladı.

2015 yılında bir duraksama endişesi yaşanmasına rağmen gayrimenkul sektörünün büyümesini sürdürdüğünü ifade eden Torun, yabancı yatırımcının ilgisinin de arttığı vurgulandı.

Kentsel dönüşümün hız kazanması ve yeni yerleşim merkezlerinin projelendirilmesiyle 2016 yılında da gayrimenkul sektörünün genel ekonomiye uygun olarak yüzde 5-6 büyüyeceğini iddia eden Torun, öncü firmalarla gerçekleştirilen marka projelerin, yeni yılın trendlerini belirleyerek sektörel büyümenin ivme kazanması konusunda etkin rol oynayacağını vurguladı.

Ayrıca, ekonomideki olumlu değişiklik ve global ekonominin de aynı şekilde hareket etmesinin, ülkeyi uluslararası yatırımcılar açısından tercih edilebilir kıldığını vurgulayan Torun'a göre yeni yılda özellikle kurumsal uluslararası şirketler Türkiye'yi tekrar radara alacak. kaynak:bugün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate