22 Kasım 2014 Cumartesi

Otomotiv dünyasının gladyatörleri belli oluyor

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından Otomotiv
dünyasının gladyatörleri 7 Ocak 2015’de belli olacak.



Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından markaların ‘Satış’ ve ‘İletişim’ başarılarını ödüllendirmek için bu yıl beşinci kez düzenlenen ODD Gladyatörleri, yine heyecan dolu bir rekabete sahne olacak. 7 Ocak 2015’de Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleşecek ödül gecesinde toplam 18 dalda ödül verilecek.

Otomotiv sektöründeki 47 markayı temsil eden Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin sektörel büyümeye ivme katmak amacıyla ilkini 2010 yılında düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin beşincisi için geri sayım başladı.

Her kategoride ayrı rekabet
Satış Ödülleri kategorisinde, “En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası”, “En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli”, “En Çok Satılan Otomobil Modeli”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası”, “En Çok Satılan Otomobil Markası” ve “En Çok Satılan Marka (Otomobil+Hafif Ticari Araç)” belirlenecek.

İletişim Ödülleri kategorisinde ise “Yılın TV Uygulaması”, “Yılın Gazete Uygulaması”, “Yılın Radyo Uygulaması”, “Yılın Dergi Uygulaması”, “Yılın Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması”,“Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Basın Lansmanı”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması” ve “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” seçilecek. Bu ödüllerin yanı sıra gecede “Jüri Özel Ödülü” ve Turkcell’den Mobil İletişim Ödülü” de sahiplerini bulacak.

Otomotiv sektörünün geniş katılımlı ödül organizasyonu ile ilgili ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce şu açıklamayı yaptı: “Ödüllerde beşinci yılımıza gelmiş olmaktan son derece mutluyuz. Sektörün merakla beklediği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2014 Gladyatörleri”nin final heyecanını 7 Ocak gecesi Zorlu Raffles Hotel’de yaşayacağız. 2010 yılından bu yana otomotiv sektörünün tüm paydaşlarının büyük ilgi gösterdiği, her sene keyifli bir rekabete sahne olan ODD Gladyatör Ödülleri’nde bugüne kadar toplam 74 ödül verdik. Her geçen yıl katılımın artığı halk oylamasına 2010 yılında 26 bin, 2011 yılında 32 bin, 2012 yılında 55 bin, 2013 yılında 61 bin olmak üzere bugüne kadar toplam 174 bin oylama yapıldı. Bu şekilde sektörümüzün halk ve diğer paydaşlar nezdindeki bilinirliğine katkı sağlıyoruz.

“The Fifth Gladiator” (beşinci gladyatör) sloganıyla lanse ettiğimiz 5’inci yılımız için özel bir konsept çalışıyoruz. Bu kez, yarışmaya katılan çalışmalara emeği geçenleri de içine entegre edeceğimiz ve herkesin gülümseme ile hatırlayacağı, espri katsayısı yüksek özel bir gösteri üzerinde çalışıyoruz. Bütün yılın sıkıntılarını unutacağımız eğlenceli bir gece olacağına inanıyorum.”

Geçen yıllarda olduğu gibi yine aynı mekanizmayla işleyecek organizasyonda “Satış ve İletişim” kategorilerinde toplam 18 dalda ödül verilecek. Kategorilere başvurular ve halk oylaması 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Jüri üyeleri, iletişim dalında halk oylaması ile ilk 5’e kalan adaylar arasından ödül kazanan markaları canlı olarak gece sırasında belirleyecek. “Satış Ödülleri” kategorisinde birinciler, ODD veri tabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek. Ödül kazanan firmalar ise ODD tarafından onaylanan logoların kullanım hakkına da bir yıllığına sahip olacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate