20 Ekim 2014 Pazartesi

Emlak vergilerinde taksit tarihleri

Emlak ve Ç.T.V yapılandırılmaları ilk taksiti ile ikinci taksit son ödeme
tarihleri açıklandı.



Kamuoyunda torba yasa olarak bilinen 6552 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” kapsamında Emlak ve Ç.T.V ilk taksiti ile ikinci taksit son ödeme tarihleri açıklandı.

Kamuoyunda torba yasa olarak bilinen 6552 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” hükümlerince belediyemiz alacaklarının Emlak ve Ç.T.V ile bunlara bağlı borçların yapılandırılması kanundan faydalanmak isteyenler için ilk taksit son ödeme günü 31.12.2014 Çarşamba günüdür.

Süleymanpaşa ilçe merkezinde ikamet eden vatandaşlarımız, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Karacakılavuz, Banarlı, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız ise Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na müracaat ederek yapılandırma işlemlerini yapabilecektir.

2014 yılı Emlak ve Ç.T.V vergilerinin 2.taksit ödeme tarihi ise 01. 12 2014 pazartesi günü sona ermektedir. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için belirtilen tarihe kadar belediyemize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate