6 Haziran 2014 Cuma

Otomobilde Haziran Kampanyaları

Otomobilde Haziran Kampanyaları, "Şimdi al 2015'te öde", Otomobilde
Haziran Kampanyaları 2014, "Yarısını şimdi öde, yarısını seneye",..



- Toyota'da Haziran Kampanyaları
Toyota’nın haziran kampanyasında mayıs ayı avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde haziran ayına özel fırsatlar sunuluyor. Ayrıca Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması da sürüyor.

Yaris modelinde haziran ayına özel 3 bin 70 TL’ye varan ve ailelerin Verso modelinde 3 bin 50 TL’ye varan indirimler sunuluyor. . Verso sahibi olmak için çok daha uygun ödeme seçeneklerini isteyenler için ise indirimin yerine 28 bin TL’lik kredi 48 ay 0,66 faiz ile Toyota Finans uygulamaları ile müşterilere buluşuyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Ocak ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için “takas” imkanı da sunuluyor.

Haziran kampanyası kapsamında yeni bir Toyota sahibi olmanız için, mayıs ayında sunulmaya başlanan fırsatlar haziran ayında da devam ederken, dünyada en çok satılan otomobil olan Corolla 49 bin 950 TL’den, Auris ise 48 bin 950 TL’den başlayan özel fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması da haziran ayında devam ediyor. Bu uygulama ile Toyota müşterileri, web sitesi, Facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota’ya yollayıp özel indirimler alıyorlar. Mesaj yollayan müşteriler, Toyota tarafından yollanacak kod ile Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalara giderek özel indirimlerden yararlanabiliyorlar.

- Hyundai'den yaz fırsatı
üm Türkiye çapındaki yetkili satıcı ağı ve kaliteli hizmetleriyle birlikte “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak” hedefini kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, geniş kapsamlı satış avantajlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hızla yaklaşan yaz tatili öncesinde otomobilsiz kalmak istemeyenler ya da eski otomobilini yepyeni bir modelle değiştirmek isteyenler için üstün avantajlar sunan Hyundai, tüm müşterilerini ülke genelindeki Hyundai Yetkili Satıcıları’na davet ediyor.
Hyundai’nin Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak satış fırsatları dahilinde, i20’nin benzinli ve dizel tüm versiyonlarında 18.000 TL, 18 ay için yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. i20’nin tüm versiyonlarında geçerli olan bu kampanyada ayrıca i30 modeli de 30.000 TL, 30 ay için yüzde 0,99’dan başlayan kredi seçenekleri var.

Accent Blue ve Elantra’nın benzinli ve dizel versiyonlarında da tıpkı i30 gibi 30.000 TL, 30 aylık vade için yüzde 0,99’dan başlayan kredi seçeneği sunuluyor.

- Peugeot'tan "Otomatik" Haziran fırsatları
Haziran ayında Peugeot 208 ve 2008 modellerinin benzinli otomatik ETG5 şanzımanlı versiyonları uygun fiyat seviyeleri ile dikkat çekiyor.

Peugeot 208 VTi 1.0l modeli 35 bin 400 TL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor. Peugeot 208, 2008 ve 301 modellerinde finans kampanyası da devam ediyor. Bu modellerde 30.000 TL için 36 ay %0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Peugeot 208 ve 2008 modellerinde bulunan benzinli 1.2 lt VTi motor seçeneği, yeni ETG5 (Efficient Tronic Gearbox) şanzıman ile kolay bir kullanım ve manevra kabiliyeti sunuyor. Sistemde direksiyondan vites değiştirme pedalları da bulunuyor. 1.2 VTi 82 hp ETG5 motor ve şanzımana sahip olan Peugeot 208 42 bin 200 TL’den, Peugeot 2008 ise 55 bin 800 TL’den başlayan cazip fiyatlar ile Haziran ayında Peugeot showroom’larında yerlerini alıyorlar.
Düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon oranlarına sahip olan Peugeot 208 VTi 1.0l modeli ise 35 bin 400 TL fiyat seviyesi ile dikkat çekiyor.

Peugeot hafif ticari ürün gamının başarılı modelleri Partner Tepee ve Bipper Tepee modellerinde ise 20.000 TL için 20 ay %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kampanya süresince kredi kullanmayı tercih etmeyen tüketiciler ise 2.000 TL’ye varan nakit indiriminden faydalanabiliyorlar.

- Nissan'da kampanyalar devam ediyor
Nissan Note, Micra ve Juke modelleri için fırsatlar devam ediyor. Haziran ayı boyunca sürecek olan kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

Nissan kampanyalarına Haziran'da da devam ediyor. Micra ve Juke modellerine sahip olmak isteyenler 12 ay boyunca % 0 faiz ile 10 bin TL kredi kullanabiliyor. Note modeline sahip olmak isteyenlere ise Nissan 14 ay boyunca % 0 faizle 14 bin TL kredi imkanı sunuyor.

- Honda Civic Sedan'da Haziran fırsatları
Haziran ayında benzinli veya LPG’li Honda Civic Sedan almak ya da aracını Civic Sedan ile değiştirmek isteyenler için Honda, 30 Haziran tarihine kadar geçerli olmak üzere kampanya düzenliyor. “Şimdi al Kasım 2014’te öde” kampanyası ile Civic Sedan Elegance Smart’ı tercih edenlere ayrıca 2 bin 250 TL’lik dokunmatik ekran hediye ediliyor.

Aracını yenilemek ya da Honda sahibi olmak isteyenler için Honda, Haziran ayında geçerli olmak üzere “Şimdi al Kasım 2014’te öde” kampanyası başlattı. Tüm Honda Civic Sedan’ın modellerini kapsayan kampanyada Honda severler için 18 ay vadeli 30 bin liralık kredi kullanımında aylık yüzde 0.78 faiz oranı fırsatı sunuyor. Ayrıca kampanya kapsamında Honda Civic Sedan Elegance Smart satın almak isteyenlere 7 inçlik dokunmatik ekrana sahip 2 bin 250 TL değerindeki multimedia ses sistemi hediye ediliyor.

- Seat'ta Leon kampanyaları devam ediyor!
Seat'ın Leon ailesi için avantajlı fiyat imkânı devam ediyor. 15 Haziran'a kadar sürecek kampanyada Leon FR modellerde 5 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirim olanağı sunuluyor.
Güçlü motoruyla sportif karakter gösteren Leon FR, avantajlı fiyat imkânıyla dikkat çekiyor. Leon FR, düşük CO2 emisyon değeri ve düşük yakıt tüketimiyle mükemmel verimlilik sağlarken, heyecan verici bir sürüş keyfi, çarpıcı bir tasarım ve yüksek kullanışlılık düzeyi de sunuyor.

Kampanya kapsamında, 140 hp güç üreten ve 1.4 litrelik TSI motora sahip 2014 model yılı Leon FR modeli, tavsiye edilen 5 bin TL indirim fırsatıyla, 58 bin 500 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla sunuluyor.

Leon FR’ın full Led Far ve Sunroof donanımlarının dahil olduğu Plus paketi, kampanya süresince 1.500 TL indirimle alınabiliyor.

- Renault ve Dacia'da Yaz servis bakım indirim kampanyaları
Renault, 2 Haziran – 12 Temmuz 2014 tarihleri arasında Renault ve Dacia araçları kapsayan “Yaz Servis Kampanyası” düzenliyor.

Renault ve Dacia araç sahipleri Yetkili Servislerde %20 indirim fırsatı olmak üzere birçok avantaj ile yazı karşılıyor. Bu kampanya ile müşterilere, yaza girerken araçlarının bakım onarımlarını yaptırmaları ve güvenle tatile çıkabilmeleri için önemli bir fırsat sunuluyor.

Kampanya kapsamında Renault ve Dacia araç sahiplerine, Renault Yetkili Servislerinde Renault Fix Servis Paketleri ve Elf motor yağlarında %20 indirim avantajı bulunuyor. Ayrıca müşteriler Paraf kredi kartı ve Maximum kart ile ödemelerini 3 ay erteleme ve 6 taksitle yapabiliyor.

Indirim fırsatının yanısıra kampanya kapsamında 4 adet Goodyear veya Dunlop markalı lastik alana “bisiklet” hediye ediliyor.

- Fiat'a yaz geldi
Fiat modelleri, Haziran ayına özel başlangıç fiyatları ve çok cazip ödeme koşullarıyla Fiat Showroom’larında.

Hayatınızı hızlandıran, sınıfının en eğlenceli otomobili Fiat Punto Haziran ayına özel 34.980 TL, Türkiye’nin favorisi ailenizin otomobili Linea’lar 35.300 TL’den başlayan fiyatlarla Fiat showroomlarında sizi bekliyor.

500 ailesinin büyüyen otomobili Fiat 500 L ve 500L Living’e ise hediye paket seçenekleriyle sahip olmak için acele edin.
Üstelik bu aya özel tüm Fiat otomobillerde “0.99% faiz 36.000 TL 36 ay vade”** ile kredi kullanabilirsiniz.

- Fiat'da büyük değişim kampanyası
Markası ne olursa olsun eski aracınızı değerinin 1.500 TL fazlasına alıyoruz, sizi yepyeni bir Doblo ya da Fiorino sahibi yapıyor. Üstelik 20.000 TL 2 Yıl 0% Faizli Kredi avantajı ile. *

Daha düşük peşinat ödemek isterseniz 40.000 TL 48 aya kadar % 0.86 faizli kredi avantajından yararlanın, hayalinizde Fiat Doblo ve Fiorino’ya hemen kavuşun.

Yakıt tüketiminde sınıfının lideri Ducato’da ise 60.000 TL 48 aya kadar 0.98% faizli kredi avantajı Fiat showroom’larında size bekliyor.

Nakit alımı tercih ediyorsanız size bir sürprizimiz daha var. Nakit alımlara özel Fiat ticari araçlarda ekstra 2.000 TL indirim sunuyor.

İşinizin ve ailenizin vazgeçilmezi Fiorino 31.960 TL,Yeni Doblo ise 39.010 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

- SsangYong haziran ayı kampanyası
SUV modelleri için 4 bin TL takas desteği sunulduğu, Korando Sports pick-uplara özel 2 bin TL yakıt çeki veya 2 bin TL takas desteği verildiği belirtildi.

Güney Koreli SUV üreticisi SsangYong, tüm müşterilere, sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman geri iade etme ya da 2. el fiyatı üzerinden Ssangyong’a satabilme fırsatı sunuyor.

- Ford Ticari Aile boyu test sürüşü kampanyası
Ford Ticari Ailesi ile benzersiz bir deneyim yaşamak için 7 – 15 Haziran tarihleri arasında test sürüşüne gelin, Türkiye’nin Ticari Gücünü test ederken; Çift kişilik Ege-Adriyatik Gemi Seyahati, 3 aileye 4 kişilik EuroDisney Paris seyahati, Çift kişilik Cardiff Super Kupa seyahati, 20 adet iPad Air’den birini kazanma fırsatını yakalayın.
Ayrıca araç alımlarında; Babaya isminin yazılı olduğu, tuttuğu takımın forması, Çocuğa 1 adet bisiklet, Anneye Arçelik’ten 200TL değerinde hediye çeki anında hediye! Siz de hemen en yakınınızdaki Ford yetkili satıcısına gidin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate