14 Haziran 2014 Cumartesi

Kaza yapan sürücülere önemli uyarı

Kaza yapan sürücülere önemli uyarı. Önce fotoğrafını çekin sonra...




Sürücü kurslarında kaza tutanağı eğitiminin verilmesi önerisini değerlendiren Ergo Sigorta İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, “Kaza formalarının eksik ya da yanlış doldurulması nedeniyle ödemelerimiz gecikiyor.

Öneriyi olumlu buluyoruz. Sürücüler kaza yapan araçlarının fotoğrafını çektikten sonra gönül rahatlığıyla kenara çekebilir ve kaza tutanağını doldurabilir” dedi.

Hâlâ polisi arayan var
Kaza sonrası araçların yol kenarına çekilmemesinin geçmişten gelen bir alışkanlık olduğunu, bu durumun biraz da güvensizlikten kaynaklandığını belirten Türe, kötü alışkanlığın gereksiz yere trafikte tıkanmalara yol açtığını ifade etti.

Kaza tutanağı ile birlikte artık sistemin tamamen değiştiğini belirten Türe, “Kaza yapan araç sürücüleri hâlâ polisi arıyor" yorumunu yaptı. Araçlarda tutanak olmamasının da sorun olduğunu vurgulayan Türe, şunları anlattı:

Ruhsatta kalınlık yapıyor
"Aslında poliçelerle birlikte tutanak veriyoruz. Ancak sürücülerimiz ruhsatta kalınlık yaptığı için atıyorlar. Kaza olduğunda ise yoldan geçen araçları durdurup istiyorlar.”

Acente sayımız artacak
Şirketinin hedeflerini de paylaşan Türe, yıl içinde acente sayılarını 1250’den 1350’e çıkarmayı hedefle- diklerini, pazar payını artırmada ise aceleci olmayacaklarını söyledi.(Bugün)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate